Sisällöt ja ehdot 

Voit adoptoida sivuiltamme poron itsellesi tai lahjaksi. Voit myös osallistua järjestämillemme retkille tai tilata muita tuotteitamme.  Adoption kantavana ajatuksena on jakaa maailmalle tietoa poroista ja poronhoidosta sekä poromiesten arkisen elämän monenlaisista käänteistä, iloineen ja huolineen. Porot ja luonto ovat meille äärettömän rakkaita, käytännössä koko elämän perusta. Eläinten ja luonnon kunnioitus ja vaaliminen ovat arvoja, joita haluamme levittää maailmalle kaiken tekemisemme välityksellä. Tarjoamamme tuotteet ja pelvelut auttavat meitä tekemään tätä työtä sekä huolehtimaan poroistamme alati muuttuvan maailman ristipaineessa. 

Adoptio

Voi valita adoption tavan: yksityinen adoptio varaa valitsemasi poron yksin sinulle koko adoptiokauden ajaksi. Jaetussa adoptiossa pääset mukaan valitsemasi poron adoptiotiimiin yhdessä toisten saman poron valinneiden kanssa.

Adoption tehtyäsi saat adoptiokirjeen ja sertifikaatin porostasi. Nämä lähetetään antamaasi sähköpostiin. Saat myös tehtyä itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan porosi omille sivuille. Mikäli adoptoit poron lahjaksi toiselle henkilölle, voit nimetä lahjansaajan adoptiosertifikaattiin. Toimitamme sertifikaatin ja koodin sinulle, jonka jälkeen voit itse antaa ne haluamallasi tavalla lahjansaajalle.

Poron omalla sivulla kerromme ajantasaisia kuulumisia porostasi säännöllisesti. Valtaosa adoptioporoista kantaa kaulassaan paikanninta, jonka tuottamaa tietoa poron liikkeistä jaamme adoptoijien kanssa karttakuvin. Toisinaan adoptoimasi poro oleskelee alueella, jolla on mahdollisuus livevideoihin. Tällöin pääset seuraamaan porosi tekemisiä videoiden välityksellä adoptoijille avoimilla sosiaalisen median kanavillamme. 

Yksityinen adoptio tarkoittaa, että valitsemasi poron adoptiotuote on yksin sinun, tai henkilön jolle sen lahjoitat, koko adoptiokauden ajan. Tällöin poron omilla sivuilla ei ole lisäksesi muita.

Mikäli haluat adoptoida poron, jolle voit antaa nimen itse, ole yhteydessä sähköpostitse. Sekin kyllä järjestyy. Poroja on mahdollista adoptoida yksinoikeudella myös yrityskäyttöön. Ole tällöinkin yhteydessä meihin sähköpostitse. 

Jaettu adoptio tarkoittaa, että porolla on useita adoptoijia samanaikaisesti. Kaikki adoptoijat saavat koodinsa poron omille sivuille ja voivat osallistua keskusteluihin siellä.

Adoptio alkaa heti kun se on tehty. Voit peruuttaa adoption 14 vuorokauden kuluessa adoption alkamisesta. Tällöin palautamme adoption hinnan, josta vähennämme 60 € peruutuskulut.

Adoptiokausi kestää vuoden, adoptiopäivästä alkaen. Halutessasi voit jatkaa adoptiota vuosittain poron eliniän ajan, adoptoimalla sen uudelleen ennen adoptiokauden loppua.   

Ymmärrät varmasti, että adoptoimasi poro on todellinen elävä eläin, joka jatkaa adoption jälkeenkin elämäänsä vapaana luonnossa. Tästä johtuen emme voi tietää miten pitkään poro elää tai mitä muuta elämä on sen osalle varannut. Poro voi hyvinkin elää 20-vuotiaaksi saakka, mutta tämä ei ole kovin tavallista. Tavanomaisesti porot elävät ja säilyvät hyväkuntoisina noin 12 vuotiaiksi saakka. Mikäli adoptoimasi poro katoaa tai kuolee adoptiokauden aikaa, annamme sen tilalle toisen poron jäljellä olevaksi kaudeksi. 

Koska tehtävämme on varjella porojen turvallisuutta ja laidunrauhaa, emme tarjoa mahdollisuutta itsenäisiin vierailuihin porojen luona niiden laidunmailla. Olet kuitenkin aina tervetullut yksityiselle ohjatulle vierailulle tapaamaan poroasi.

Kahdesti vuodessa järjestämme adoptoijille avoimen mahdollisuuden vierailla adoptoitujen porojen luona. Paikkoja on 30, joten varaathan omasi ajoissa. Adoptoijien päivä sisältää ilmaisen ohjatun kierroksen tilallamme sekä matkan tapaamaan poroja niiden laidunmaille. Saat lisätietoa adoptoijien päivistä porosi oman sivun kautta. 

Huomaathan että adoptio ei tarkoita omistajuutta. Porot ja muut adoptiotuotteet pysyvät omistajiensa omaisuutena myös adoption aikana.

Nämä ehdot ja sisällöt voivat muuttua. Tarkista ajantasaiset ehdot tältä sivulta. Mahdollisissa erimielisyyksissä sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Retket

Varaukset ja peruutukset

Meille ajaa niin Rovaniemen keskustasta kuin Leviltä ja Ylläkseltäkin noin tunnissa.

Mikäli sinulla on erityisiä toivomuksia ruokavalion osalta, kerrothan niistä jo varauksen yhteydessä selkeästi. Pyrimme huomioimaan ne mahdollisimman hyvin.

Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse: [email protected]

Peruutuskulut ovat 20 % koko varauksen loppusummasta, jos peruutus tehdään vähintään 7 vuorokautta ennen varauksen alkua. Myöhemmin tehtyjen peruutusten tai saapumatta jättämisen osalta maksu on 100 % loppusummasta.

Meillä on oikeus peruuttaa varauksesi äärimmäisten sääolosuhteiden tai muun force majeuren vuoksi. Jos teemme niin, kaikki varaustasi koskevat maksut palautetaan. 

Retkien kieli on suomi tai englanti, ellei etukäteen ole sovittu toisin.

Reindeer Journey Oy:n verkkokaupassa myydään tuotteita ja palveluja maailmanlaajuisesti. Pidätämme kaikki oikeudet muuttaaa tuotteidemme hintoja, sisältöjä ja ehtoja. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.  

Vakuutukset

Reindeer Journey Oy:llä on yleinen toiminnan vastuuvakuutus henkilö- ja omaisuusvahinkojen varalle. Vakuutus on Pohjola Vakuutuksen ehtojen mukainen.

Reindeer Journey on vastuussa henkilö- ja omaisuusvahingoista ainoastaan silloin, jos kyseinen vahinko aiheutuu yhtiön tai sen henkilöstön laiminlyönnistä tai viallisista varusteista. Onnettomuuksien tai muiden vahinkojen korvaaminen on asiakkaan omalla vastuulla. Suomalainen matkavakuutus kattaa yleensä onnettomuuksissa aiheutuvat vahingot ja suosittelemmekin sellaisen hankkimista kaikille matkustajille.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä:    Reindeer Journey Oy

Yhteystiedot:         [email protected]

  1. Kerättävät tiedot, keräämisen tarkoitus, tietojen käyttö ja oikeusperuste

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista ja markkinointia varten sekä lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi. Tiedoista pidämme asiakasrekisteriä. Henkilötietojen käsittelyn syynä on asiakkuus ja siihen liittyvät palvelut. Palvelumme käytön edellytyksenä on suostumus ainoastaan sellaisten henkilötietojen luovuttamiseen, jotka ovat välttämättömät kyetäksemme toimittamaan sinulle kulloinkin kyseessä olevan tuotteen tai palvelun sekä täyttämään lakisääteiset velvoitteemme (mm. kirjanpito).

Lisäksi keräämme suostumukseen perustuvaa tietoa myös meille digitaalisten kanaviemme kautta lähettämistäsi viesteistä, kuten palautteista tai pyynnöistä. Puheluita ja verkkopohjaisia keskusteluja voidaan tallentaa dokumentaatio- ja kehitystarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään suostumuksellasi markkinointi-, tuote- ja asiakasanalyysien yhteydessä. Näin voimme parantaa tuotevalikoimaamme ja optimoida tarjoamiamme palveluita.

Keräämiemme henkilötietojen jaottelu:

Yhteystiedot:                  Sähköpostiosoitteet

Tuntemistiedot:              Nimi, asuinpaikkakunta ja valtio

Käytämme oheisia henkilötietojasi, jotta voimme täyttää lakisääteiset velvollisuutemme sekä sopimukseen perustuvat palvelumme, tehdä sinulle tarjouksia ja järjestää palveluita.

Oikeusperusteena henkilötietojen käsittelylle on suostumus. Henkilötietojen antaminen on edellytys asiakkuudelle. Verkkokaupastamme tilaaminen edellyttää henkilötietojen antamista ja rekisteröintiä. Pyydämme sinulta ostotapahtuman yhteydessä suostumusta henkilötietojesi käsittelyyn. Suostumuspyyntö sisältää tietoa kyseisten tietojen käsittelystä.

  1. Henkilötietojen luovuttaminen

Yrityksemme osalta henkilötietojasi käsittelevät yrityksemme ja sen työntekijät. Lisäksi luovutamme välttämättömät tiedot palvelutapahtumaan suoraan liittyville tahoille, kuten: maksupalveluiden tarjoajille, tilitoimistolle, tilintarkastajalle, verkkosivujemme ylläpitäjälle. Luovutamme henkilötietoja myös viranomaisille lain vaatimassa laajuudessa. Näihin viranomaisiin kuuluvat esimerkiksi vero-, poliisi-, täytäntöönpano- ja valvontaviranomaiset asianomaisissa maissa.

Olemme tehneet valittujen tavaran- ja palveluntoimittajien kanssa sopimuksia, jotka sisältävät henkilötietojen käsittelyn Reindeer Journey Oy:n puolesta. Tällaisia sopimuksia on tehty muun muassa verkkokaupan ylläpitoa sekä palvelin- ja IT-tukipalveluita tarjoavien toimittajien kanssa.

  1. Henkilötietojen suojaaminen

Huolehdimme henkilötietojen suojaamisesta pitämällä tietoturvamme ajan tasalla. Käyttämämme laitteet on suojattu ajantasaisesti virustorjunnalla ja salasanoilla tietojen katoamisen, väärinkäytön, luvattoman käytön, luovuttamisen, muutosten ja tuhoamisen estämiseksi.

  1. Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty, tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät. Tilaamasi palvelun kestoajan lisäksi tietosi arkistoidaan verkkokaupassa ja sähköpostiarkistossa viisi vuotta sekä kirjanpitoaineistossa kymmenen vuotta.

  1. Yksityisyyden suojaan liittyvät oikeutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa ja tarvittaessa pyytää korjaamaan rekistereissämme olevat itseäsi koskevat henkilötiedot. Lisäksi sinulla on oikeus muun muassa itseäsi koskevien tietojen käytön rajoittamiseen ja antamasi markkinointisuostumuksen peruuttamiseen. Sinulla on myös ”oikeus tulla unohdetuksi”, mikäli meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

  1. Evästeet

Keräämme, käsittelemme ja analysoimme verkkosivustojemme käyttöön liittyviä tietoja. Verkkoliikennetieto liittyy verkkosivuston kävijöihin. Sitä käsitellään tietoliikenneverkoissa viestien lähettämistä, jakelua ja tavoitettavuutta varten. Käytämme evästeitä ja muuta vastaavaa teknologiaa. Näin voimme toimittaa sinulle tuotteita ja palveluita, tarjota turvallisen verkkoympäristön, markkinoida, parantaa asiakaskokemuksia, tehdä analytiikkaa ja tarjota laadukasta sisältöä. Tietoja ei käytetä yksittäisten henkilöiden tunnistamiseen. Voit estää tai sallia evästeiden käytön. Jos estät evästeet, voit selata sivustoamme ja osaa palveluista, mutta et tehdä tilauksia.

7. Kehitämme palveluitamme, tuotteitamme ja verkkosivustojamme. Tästä johtuen tietosuojaselosteisiin voi tulla muutoksia. Mikäli laki niin edellyttää, ilmoitamme muutoksista erikseen. Muussa tapauksessa päivitämme tietosuojaselosteemme. Lukemalla tietosuojaselosteemme, saat ajantasaisen tiedon sen sisällöstä ja muutoksista.

8. Yhteydenotto tietosuojakysymyksissä: [email protected]

Sovelletavat lait ja säädökset

Suomen lakeja ja säädöksiä sovelletaan näiden ehtojen laadinnassa ja käytössä. Mahdolliset erimielisyydet ratkotaan Suomen lakien mukaisesti ja käsitellään tarvittaessa suomalaisissa oikeusistuimissa.

Yhteystiedot

[email protected]