Haluaisitko tutustua aitoon lappilaiseen porotilan elämään?
Olet oikeilla jäljillä!

Etsitkö mahdollisuutta tutustua aitoon lappilaiseen elämänmenoon ja poronhoidon arkeen? Jos vastasit kyllä, tule meille! Otamme sinut mielellämme mukaan arkisiin askareisiimme! 

Loading...

Haluaisitko tutustua ja osallistua poronhoidon aitoihin arkisiin askareisiin? Oletko haaveillut ihan omasta porosta? Haluaisitko oppia lisää luonnosta, eräelämästä ja eläimistä? Jos vastasit kyllä, olet löytänyt oikeaan osoitteeseen!

Reindeer Journey on rovaniemeläinen perheyritys, joka tarjoaa autenttisia lappilaisia luontoelämyksiä ja aktiviteetteja ympäri vuoden. Elämystemme kivijalkana toimii aidon porotilamme konstailematon arki ja juhla. Panostamme erityisesti vieraidemme kokonaisvaltaiseen huomiointiin, pieniin ryhmiin ja henkilökohtaiseen palveluun.

Tilamme sijaitsee Rovaniemen pohjoislaidalla, missä poromme laiduntavat vapaana ympäri vuoden. Talvisin paimennamme tokkaamme talvilaitumilla, kesäisin seurailemme porojen elämää kulkemalla niiden kesälaitumilla ja hyödyntämällä modernia teknologiaa. Jokainen päivä porojen kanssa on luonnon määräämässä muodossaan ja vuodenaikojen vaihdellessa erilainen. Olet tervetullut mukaan poronhoidon arkeemme joko vierailemalla meillä tai adoptoimalla poron tokastamme itsellesi tai vaikka lahjaksi läheiselle.

Järjestämme lisäksi erilaisia luontoaiheisia retkiä ja kursseja, joiden kesto vaihtelee päivästä useampaan päivään. Pidemmillä reissuilla yöpyminen tapahtuu joko maastossa tai eräkämpällä ohjatusti. Kaikki retkemme kulkevat valosaasteettomassa luonnossa, jossa seurana ovat ainoastaan luonnon omat äänet, värit ja valot. Pimeään aikaan näet selkeällä säällä tähtitaivaan, hyvällä onnella revontulineen. Kesällä koet yöttömän yön. Lumiaikaan saatavilla on rekiajeluja. Voit myös kokeilla poroajoa suksilla tai vaikka järjestää ryhmällesi omat porokilpailut.

Kaikki retket ja kurssit voimme tilauksesta räätälöidä sopivaksi juuri sinulle ja ryhmällesi, sekä sisällöltään että kestoltaan. Alkusyksystä kevättalveen saakka retkille on mahdollista ottaa mukaan takkaporo. Yöpymiseen tarvittavat varusteet ja välineet voit vuokrata meiltä, jollet halua käyttää omiasi. Majoitukseen voit valita eräkämpän, teltan tai retkiriippumaton. Voit tilata retkiä ja kursseja myös yksin itsellesi.  Osallistujien enimmäismäärä riippuu tilatun retken sisällöstä. Millaista elämystä kaipaat? Ole yhteydessä, niin tehdään sinulle tai ryhmällesi oma ikimuistoinen Lappi-elämys!