Täällä ollaan!

Täällä ollaan ja odotellaan viestejänne. Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta [email protected] tai voit viestiä myös sosiaalisen median kanaviemme kautta. Tavoitat meidät myös whatsupilla. 

lähetä sähköpostia: [email protected]

voit sie myös pirhauttaa: 045 167 0736

Sijainti: Rovaniemi pohjoinen, Suomen Lappi. Tunnin ajomatka Rovaniemen keskustasta pohjoiseen. Tunnin ajomatka Kittilästä, Leviltä ja Ylläkseltä etelään.

Varaukset

Jos tulet omalla autolla, saat tarkat ajo-ohjeet varauksen yhteydessä. Emme jaa osoitetta täällä suojellaksemme porojen laidunrauhaa.

Jos sinulla on erityisruokavalioon tai muuhun liittyviä tarpeita tai toiveita, ilmoitathan niistä heti varauksen yhteydessä. Pyrimme huomiomaan ne niin hyvin kuin kykenemme.

Peruutukset 

Voit perua varauksen sähköpostilla. Peruutusmaksu on 20 % varauksen  loppusummasta, jos se tehdään vähintään 7 vuorokautta ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyissä peruutuksissa tai saapumatta jätettäessä peruutusmaksu on 100 % loppusummasta.

Henkilöstö

Meillä on täällä töissä kokonainen poroperhe. Kaikki tilallamme elelevät miehet ovat poromiehiä, sellaisiksi syntyneitä ja porojen kanssa koko elämänsä töitä tehneitä. Naiset puolestaan ovat tulleet mukaan tilan touhuihin ja töihin kuka mistäkin. Kaikki tekevät kaikkea, mitä tilalla on kulloinkin tehtävä. Tilan nuorempaan sukupolveen kuuluu myös koulutettuja erä- ja luonto-oppaita. Kaikki ihmiset meillä viihtyvät eläinten parissa. Eläinten ja luonnon arvostus ja kunnioitus onkin toimintamme kantava peruskivi.