Täällä ollaan!

Täällä ollaan ja odotellaan viestejänne. Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta [email protected] tai voit viestiä myös sosiaalisen median kanaviemme kautta.

meilaa: [email protected]

pirauta: 045 167 0736

Sijainti: Rovaniemi pohjoinen, Suomen Lappi. Tunnin ajomatka Rovaniemen keskustasta pohjoiseen. Tunnin ajomatka Kittilästä, Leviltä ja Ylläkseltä etelään.

Varaukset

Jos tulet omalla autolla, saat tarkat ajo-ohjeet varauksen yhteydessä. Emme jaa osoitetta täällä suojellaksemme porojen laidunrauhaa.

Jos sinulla on erityisruokavalioon tai muuhun liittyviä tarpeita tai toiveita, ilmoitathan niistä heti varauksen yhteydessä. Pyrimme huomiomaan ne niin hyvin kuin kykenemme.

Peruutukset 

Voit perua varauksen sähköpostilla. Peruutusmaksu on 20 % varauksen  loppusummasta, jos se tehdään vähintään 7 vuorokautta ennen varattua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyissä peruutuksissa tai saapumatta jätettäessä peruutusmaksu on 100 % loppusummasta.

Pomppu ~ Kaikkien alojen asiantuntuja

Pomppuponi on nokkela ja kekseliäs kaikkien alojen asiantuntija. Pompun esi-isät työskentelivät Shetlannin saarella kaivoksissa. Pomppukin on kiinnostunut kaivamiseen liittyvistä asioista. Se kaivautuu usein ulos aitauksista ja koittaa ystävystyä lumen alta ruokaa kaivavien porojen kanssa. Todellisuudessa Pomppuponin  esi-isät eivät kaivaneet kaivoksissa, vaan vetivät raskaita malmikuormia ahtaissa kaivostunneleissa. Pomppu ei kuitenkaan vedä raskaita kuormia, koska ne ovat raskaita. Vain kevyiden vetäminen on kivaa.

Pomppu toimii tarinankertojana tilamme päivittäisissä askareissa ja edustaa yritystämme erilaisissa tapahtumissa markkinointiassistentin roolissa.

Lankopoika ~ Terapeutti

Lankopoika on edennyt urallaan kasvaen arpajaisvoittona meille muuttaneesta vasasta komeaksi siitoshirvaaksi ja edelleen rekiporosta terapeutiksi. Poikkeuksellisen vaiherikas elämäntarina on rakentanut Lankopojalle vakaan ja rauhallisen mielenlaadun sekä vahvan luottamuksen kaksijalkaisia työkavereitaan kohtaan.

Lankopojan keskeisimpänä toimenkuvana on levittää ympärilleen ystävällisyyttä, hyvää mieltä ja toivoa. Lisäksi Lankopoika vastaa etenkin kesäisin hirvaiden ohjailemisesta niille parhaiten soveltuviin ja turvallisiin paikkoihin.

Lankopoika toimii tarinankertojana päivittäisissä askareissamme ja on tavattavissa tilallamme ympäri vuoden.

Martta ~ Virallinen valvoja

Martta on viisas ja päättäväinen koko tilan päällysmies, joka valvoo ja ohjaa jokseenkin kaikkia käytännön toimintoja tilallamme. Martta on juuriltaan vahvasti paikallinen ja viihtyy erinomaisesti ulkotöissä säässä kuin säässä. 

Porojen paimennus on Martan keskeisintä toimenkuvaa. Martta tykkää erityisen paljon kaikenkokoisista ja näköisistä ihmisistä ja viihtyy hyvin päästessään töihin ihmisten pariin. Työparina Martalla touhuaa toisinaan nuorempi serkkutyttö Siella. Molemmat ovat viralliselta rodultaan lapinporokoiria. 

Martta osallistuu kaikkiin arkisiin ja juhlaviin askareisiimme ja edustaa myös tapahtumissa, usein yhdessä Pomppuponin kanssa.

Ihmiset

On meillä töissä muutamia ihmisiäkin. Kaikki tilallamme elelevät miehet ovat poromiehiä, sellaisiksi syntyneitä ja porojen kanssa koko elämänsä töitä tehneitä. Naiset puolestaan ovat tulleet mukaan tilan touhuihin ja töihin kuka mistäkin. Kaikki tekevät kaikkea, mitä tilalla on kulloinkin tehtävä. Tilan nuorempaan sukupolveen kuuluu koulutettuja erä- ja luonto-oppaita. Kaikki vihtyvät eläinten parissa. Eläinten ja luonnon arvostus ja kunnioitus onkin toimintamme peruskivi.