Poronliha

Poronlihaa suoraan Lapin luonnosta, maailman puhtaimman taivaan alta.

 

Osastot: ,

Kuvaus

Meiltä voit tilata erotuspaikalla luonnossa teurastetun ja koko elämänsä vapaana luonnossa, tutkitusti maailman puhtaimman taivaan alla, laiduntaneen poron lihaa.

Lihat toimitamme vakuumiin pakattuna ja huolellisesti nimettynä. Toimitamme tilaukset kotiin tai muuhun sovittuun paikkaan Rovaniemen alueella. Useamman poron tilauksia toimitamme myös muualle poronhoitoalueella. Muutoin tilauksen voi noutaa tilaltamme sovittuna ajankohtana.

Tuotteita on saatavilla rajallisesti ja pääosin ennakkovarauksella.

Toimitukset loka-joulukuussa. Myöhäisemmästä noudosta on mahdollista sopia erikseen. Huomaathan kuitenkin, että ennakkotilaus kannattaa tehdä jo syksyllä, sillä teurastuskausi ajoittuu syksyyn.

Voit tilata ostamallesi porolle myös haluamasi käsittelyn, jolloin voimme esimerkiksi jauhaa osan porosta jauhelihaksi toiveidesi mukaisesti. Voimme pakata mukaan myös lihankäsittelyn yhteydessä syntyvät ”roippeet” mikäli sinulla on niille tarvetta.

Ennakkotilauksella saatavilla on myös kuivalihaa, kieliä, maksaa ja muita ruhon osia. Kerro toivomuksesi, niin katsotaan voimmeko vastata siihen.

Hyviä reseptejä löydät Pororeseptit sivustolta.

Tunnetko jo poronlihan mainiot ominaisuudet? Lue niistä täältä. 

 

Poroboksit:

Poroboksista löytyy siististi leikattu ja vakuumiin pakattu poronvasa.

Pieni boksi sisältää: Sisäpaisti, ulkopaisti, paahtopaisti, kulmapaisti, sisäfilee, ulkofilee, potkakiekot sekä luulliset keittolihapussit. Iso boksi sisältää kaikkea kaksin verroin.

Tarkempi käsittely voidaan sopia tilauksen yhteydessä. Paloittelussa huomioidaan tilaajan toiveet: esimerkiksi keittolihojen sijasta voit toivoa  grillikylkiä tai pyytää fileet luullisina selkäkeittoaineksina. Jauhelihaa on myös mahdollista tehdä tilaamastasi porosta haluamasi määrä.

Halutessasi saat poroboksiin mukaan myös leikkopalat (pinnat yms), elimet ja lihattomat luut erikseen pakattuna (koirat kiittävät!). Muistathan mainita jo tilauksen yhteydessä, mikäli haluat nämä tai joitain näistä mukaan pakettiisi. Perusboksiin ne eivät sisälly.

Myös raavasta poroa on saatavilla rajatusti. Kysy lisää.

 

Perinteinen ilmakuivattu poron kuivaliha

Valmistamme kuivalihaa ylisukupolvisella reseptillä kotitilallamme. Ennakkotilaus kannattaa tehdä viimeistään loka-marraskuussa, teurastuskaudella. Kuivalihana saatavilla on poron sydäntä, paistia ja luullisia lihoja, joista keität parhaan kuivalihavellin.

 

 

Tilausohjeet: 

Lähetä varaustiedustelu alla olevalla lomakkeella. Vastaamme tiedusteluihin niiden saapumisjärjestyksessä. Varaustiedustelu ei ole sitova varaus.

Varaustiedustelun jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse ja voimme edetä varsinaiseen tilaukseen.

Kaikki lihatuotteemme sisältävät 14 % arvolisäveron (alv).