Lemmikeille

Myymme suoramyyntinä tilalta annospakattua poroa pakasteena sekä sarvenpaloja ja luita lemmikeille. Erillisellä tilauksella saatavilla myös muita tuotteita.

Kuvaus

Toimitamme tilaukset sovittuun osoitteeseen Rovaniemen kaupunkialueella. Suurempien erien toimituksesta voimme sopia Lapin maakunnan alueella. Muutoin tuotteet tulee noutaa tilaltamme. Sarvia toimitamme myös postitse, jolloin hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut tilauksen koon mukaisesti.

Liha on pakattu noin 300 g annospaketteihin ja pakastettu, joten yhdistäminen muuhun ruokaan on helppoa. Tuotesisältö paketissa on 100 % poroa. Paketti sisältää poron pintaa ja lihaa.

Kaikki lemmikkituotteemme kelpaavat mainiosti vaikka ihmisen ravinnoksi. Esimerkiksi luista tulee lihakeittoon herkullinen aromi ja pintaa eli poronkuuta voi käyttää paistorasvana tai vaikka paistaa nuotiolla tikunnokassa. Koparakeitto on perinneruokaa.

Sarvipalat ja vasansarvet sopivat kestäviksi puruluiksi koirille. Erityisesti nuorten koirien kanssa ne on todettu varsin mainioiksi ajanvietteiksi ja pureskelutarpeen välikappaleiksi kestävyytensä ja myrkyttömyytensä ansiosta.

Tutustuthan koiran ravinnontarpeeseen, luun syömiseen ja raakaruokaan liittyviin kysymyksiin ennakkoon, jotta osaat valita juuri omalle koirallesi sopivia tuotteita.

Erityisesti luihin koira tulee totuttaa pienissä erissä riskien minimoimiseksi. Luiden syöminen on aina riski ja sen tiedostaminen on koiran omistajan tehtävä. Poronluumme ovat raakaluita. Halutessasi voit kuivattaa luut esimerkiksi uunissa paistamalla. Näin saat niistä sisäkäyttöön siistimpiä. Huomaathan kuitenkin, että kypsennetty luu on raakaa luuta kovempi ja sisältää suuremman sirpaleriskin.

 

Lisätiedot

Sarvipalat

,