Lemmikeille

Koirille ja kissoille annospakattua 100 % poronlihaa pakasteena.

Koirille puruluuksi pätkittyjä sarvenpaloja kappaleittain tai suurempina erinä.

Luita ja muita tuotteita erillisellä tilauksella.

Kuvaus

Lihatuotteiden tilaukset toimitamme sovittuun osoitteeseen Rovaniemen kaupunkialueella.

Sarvia ja taljoja toimitamme myös postitse, jolloin hintaan lisätään posti- ja käsittelykulut tilauksen koon mukaisesti (noin 5-8 €).

Sarvipalat sopivat kestäviksi puruluiksi koirille. Erityisesti nuorten koirien kanssa ne on todettu varsin mainioiksi ajanvietteiksi ja pureskelutarpeen tyydyttäjiksi kestävyytensä ja myrkyttömyytensä ansiosta. Sarvet on pätkitty pureskeltavaksi sopivaan kokoon ja ne ovat poronvasan ja porohärjän sarvia.

Suosittelemme, että tutustut koiran ravinnontarpeeseen ja raakaruokaan liittyviin kysymyksiin ennakkoon, jotta osaat valita juuri omalle koirallesi sopivia tuotteita.

Erityisesti luihin koira tulee totuttaa pienissä erissä riskien minimoimiseksi. Luiden syöminen on aina riski ja sen tiedostaminen on koiran omistajan tehtävä. Poronluumme ovat raakaluita. Suosittelemme ainoastaan käsittelemättömien luiden tarjoamista koiralle. Kypsennetty luu on raakaa luuta kovempi, jolloin se särkyy sirpaleittain ja sisältää suuremman sirpaleriskin. Myös raakojen luiden osalta koira tulee totuttaa luiden syöntiin huolellisessa valvonnassa. Hotkivalle koiralle luita ei pidä syöttää laisinkaan.

Liha on pakattu 300-400 g annospaketteihin ja pakastettu. Yhdistäminen muuhun ruokaan on helppoa. Tuote on 100 % poroa. Paketti sisältää poron pintaa ja lihaa. Poro on pakastettu tuoreena, eikä siihen ole lisätty mitään.

 

Tilaukset ja tiedustelut: [email protected]

Lisätiedot

Sarvipalat

, ,

Poronlihapaketti lemmikille

350-450 g 3 €/pkt
(noin 8-9 €/kg)