Hevosaakkoset

Karista suorituspaineet pois harteiltasi ja tule nauttimaan leppoisasta maalaistallin tunnelmasta hevosten ja ponien parissa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Haluatko tutustua hevosiin ja raottaa ovea hevosharrastuksen maailmaan henkilökohtaisessa ohjauksessa yksin tai pienryhmässä? Meillä se onnistuu.

Voit tulla mukaan alkaviin ryhmiin tai pyytää oman kurssin yhdessä sovittavana ajankohtana.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki sukupuoleen ja ikään katsomatta. Hevosten kanssa harrastaminen sopii kaikille. Se kehittää tutkitusti itseluottamusta, ongelmanratkaisu- ja neuvottelutaitoja, keskittymiskykyä, sosiaalista osaamista ja fysiikkaa.

Kurssi soveltuu myös hevosia pelkääville, eikä edellytä minkäänlaista ennakko-osaamista. Muokkaamme tarkemman sisällön ennakkoon toiveiden mukaan.

Hevostelun aakkoset sisältää viisi neljän tunnin ohjattua tutustumista hevosiin, niiden käsittelyyn ja hoitamiseen sekä ratsastukseen ja ajoon. Kurssilla opit hevosten käsittelyn, varustamisen, hoitamisen sekä ratsastuksen ja ajon perusteet.

Oma kurssi on mahdollista tilata myös aikuinen-lapsi kurssina, jolloin voit tulla kurssille yhdessä oman lapsen tai lastenlapsen, kummilapsen tai vaikka lainalapsen kanssa.

Pienryhmissä on maksimissaan 4 henkilöä. Oman kurssin voit tilata myös isommalle ryhmälle.

Tunteja kurssilla on kaikkiaan 20 (5 x 4 h).

Järjestämme kursseja säännöllisesti sen mukaan, kun ilmoittautuneita on koossa sopiva määrä. Voit ilmoittautua jonoon haluamallesi kurssille alla olevan lomakkeen lähettämällä. Lomake ei ole sitova ilmoittautuminen. Mahdollisuus ilmoittautumiseen tarjotaan järjestyksessä jonossa oleville sitten, kun kurssin ajankohta on varmistunut. Tämä tapahtuu sähköpostitse.

 

 

Lisätiedot

Yksityisopetuksena (lapselle tai aikuiselle)

320 €

Aikuisten kurssi pienryhmässä (max. 4 hlöä)

Lasten kurssi pienryhmässä

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.