< Takaisin adoptioon

Pedro

Sähäkkä johtaja. Joskus melkoisen vauhdikas. Saattaa antaa pusun jäkäläpalkalla. 

Kuvaus

Pedro muutti meille vasana naapuripaliskunnasta, Poikajärvestä, läheltä Rovaniemen keskustaa. Se oli jo vasana iso ja komea. Niinpä Pedroa kokeiltiin kouluttaa kilpaporoksi. Siinä hommassa jouduttiin tosin heti alkuunsa toteamaan, että tämän pojan vauhti ei riitä kilpahommiin. Niinpä Pedro piti välivuoden työskennellen siitoshirvaana.

Rekiporoksi Pedroa alettiin kouluttaa vasta vähän vanhempana, kunteuksena, eli nelivuotiaana. Alku oli aika hankala, kun hommat eivät olleet pienestä pitäen pojalle tuttuja. Hitaasti kuitenkin edettiin ja vähitellen työt alkoivat sujua. Nyt Pedro tekee jo oikeita töitä rekiporona.

Pedro on luonteeltaan aikamoinen pomo ja pitää toiset rekiporot aitauksessa kurissa ja järjestyksessä. Se on vahva ja hyvä työmies. Ajaessa Pedro juoksee aika reipasta vauhtia, mikä on joskus mukavaakin. Joskus se on kyllä antanut ajajalle melko rapsakat rekikyydit. Raidossa Pedro kulkee jo nätisti ja rauhallisesti osana porukkaa. Se ei tykkää koskemisesta, mutta on kesyyntynyt muuten ihmisten suhteen oikein tuttavalliseksi ja syö erityisen mielellään kädestä annettuja herkkuja. Saattaapa hyvänä päivänä tarjota pusunkin jäkäläpalkalla.

Lisätiedot

Adoptoi

Adoptoi yhdessä, Yksinoikeudella

Ammatti

Rekiporo

Ikä

nimiloppu (7 vuotta tai yli)

Väri

Poronvärinen

Sukupuoli

Härkä

Kotipaikka

Jääskön paliskunta, Rovaniemi

Korvamerkki

Vitakorva

Adoptoi

Adoptoi yhdessä

130,00  Inc. vat 24% (vuosi) Adoptoi

Yksinoikeudella

1 700,00  Inc. vat 24% (vuosi) Adoptoi