< Takaisin adoptioon

Herra Näkkälä

Isäporo. Ei tee töitä. Vetää talvet lonkkaa ruokapisteen tuntumassa. 

Kuvaus

Herra Näkkälä on laiskanpulskea isäporo, joka ei tee töitä. Se on muuttanut meille pohjoisesta, Näkkälän paliskunnan alueelta, mistä se on saanut myös nimensä. Näkkälä on kesy ja tuttavallinen poro, mutta sitä ei ole koulutettu rekitöihin. Se on toteuttanut elämäntehtäväänsä siitoshirvaana, tuoden paliskuntaamme uusia geenejä hieman kotikontuja kauempaa. 

Herra Näkkälä osaa ottaa elämän juuri sopivan rennosti, turhia hötkyilemättä. Talvisin se vetää lonkkaa ruokapisteen tuntumassa, näkemättä tarpeetonta vaivaa arkensa suhteen. Kesäisinkin se majailee useimmiten lähellä kotia, hyvän räkkäsuojan äärellä.

Rykimäaikana syksyisin Herra Näkkälä ryhdistäytyy ja hoitelee kunnialla asiaan kuuluvat rykimähommansa. Reilun kuukauden ajan se elvistelee komeana ja vahvana metsän kuninkaana omaa parttiotaan tiukasti varjellen. Rykimän loputtua se palaa kipin kapin kotiin lepäämään. 

Pari kuukautta vuodesta Herra Näkkälä on komea ja sarvekas hirvas, metsien uljas kuningas. Muun ajan se on ilmiselvä porojen Homer Simpson.

Lisätiedot

Adoption

Adoptoi yhdessä, Yksinoikeudella

Profession

Siitoshirvas

Age

kosate (5 vuotta), Maakkana ( 6 vuotta)

Color

Musikki

Gender

Hirvas

Home

Jääskön paliskunta, Rovaniemi

Adoptoi

Adoptoi yhdessä

110,00  Inc. vat 24% (vuosi) Adoptoi